onsdag 16 maj 2018

Vecka 20

Hej i värmen!

Vilket härligt väder vi har nu! Nu är det bara 5 veckor kvar till skolavslutningen. Skolavslutningen är den 15 juni och det blir två avslutningar. En för F-6 och en för 7-9. Vår avslutning kommer att vara i kyrkan klockan 9. Vi återkommer mer med info!
Låten vi ska sjunga har de valt alla treor tillsammans. Låten som de har valt är "Sommar sommar sol", det är JLC som har gjort den om barnen vill öva på den hemma. Vi kommer att öva på den i  musiken och i klassrummet.

Vi har arbetat med friktion och vad det är. Hur det fungerar och sett olika experiment!
Nu i måndags på matten gjorde vi klart längd och fortsätter med bråk.
Det är många som glömmer att ta med läxorna på onsdagar. När det är skrivläxa är det viktigt att det lämnas in i rätt tid och dag eftersom vi bearbetar med texterna på lektionerna. Det är svårt att göra ett bra arbete när hälften av eleverna inte har lämnat in.

Onsdagen den 23 maj åker vi år 3 till "Friskus stugan" för att orientera. De ska vara ombytta denna dagen, kläder efter väder. Skolan bjuder på pastasallad så det som barnen behöver ta med sig denna dag är dricka, vattenflaska, liten fika och en tom matlåda till pastasalladen. Idrottslektionen på fredag ska de gå igenom allt som behövs inför denna dag!

Nästa fredag den 25 maj är det studiedag. Fritids är öppet.

Måndag 

Tisdag  Bibliotek

Onsdag  Skolorientering

Torsdag Ta med läxorna!

Fredag  Idrott  Ny läxa denna

☀️Hälsningar Maria och Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckobrev vecka 42

Hej! Vi får börja med att be om ursäkt för att veckobrevet blev försenat förra veckan. Ibland tar dygnets alla timmar slut och annat pocka...